Vissza Senoplast

2017. óta az Umundum Kft képviseli Magyarországon az osztrák Senoplast GmbH-t. A Senoplast GmbH világszínvonalú többrétegű, koextrudált termékeket gyárt hőformázási alkalmazásokra. A Piesendorfban (Ausztria) lévő központból származó senosan® márkanevű termékek alapanyaga, az ABS, ABS/PC, PC, ASA, PMMA és PS.

Fő alkalmazási területek:

Járműipar
A senosan® márkanevű koextrudált lemezeket kültéri és beltéri felhasználásra használják személygépkocsikban, tömegközlekedési és –haszonjárművekben és lakókocsikban (karosszéria-elemek, burkolatok, légterelők). A lemezek megmunkálása jellemzően hőformázás.​Szaniter termékek
A senosan® ABS/PMMA többrétegű lemezek jó megmunkálhatóságuk, változatos designuk, kiváló minőségű felületük miatt rendkívül alkalamasak szaniter termékek (fürdőkádak, zuhanykabinek, jacuzzik, szoláriumok gyártására.
Hűtőszekrények
Senoplast közel 60 éves múlttal rendelkezik a kül- és beltéri hűtőszekrényekbe beépített műanyag-lemezek gyártásában; a senosan®  HIPS, ABS és ABS/PMMA termékek tág lehetőségeket kínálnak a különböző kivitelű hűtőszekrények gyártásához.
Bútoripar
PVC-mentes magasfényű, laminálható és hőformázható fedőfóliák bútorlap gyártásra (konyha-, fürdőszoba-, hálószoba-, irodabútorok)

Ajtólapok
ABS/PMMA, ABS/ASA és ABS/PC lemezek különböző dekormegoldásokkal; nagyfokú UV- és hőmérséklet-állóság, ami igen jó eredményeket ad bejárati ajtók, beltéri ajtók, garázskapuk, stb. gyártása során.

Tetőcsomagtartók
A Senoplast által kifejlesztett ABS lemezek PMMA vagy ASA fedőréteggel vannak ellátva, melynek következtében az ilyen lemezekből gyártott tetőcsomagtartók ütésállósága kiváló, miközben kiváló felületi tulajdonságokkal és UV-állósággal rendelkeznek.
Bőröndük, utazótáskák
A senosan® lemezekből gyártott bőröndök és utazótáskák könnyűek, ütésállók és dekoratívak.

 
 
További információkért keresse értékesítő kollégáinkat ide kattintva!